In a hurry and no time to cook? That doesn't mean you have to eat unhealthy garbage. I like to have tortillas or pita bread around for a quick snack. Other than that, there's always a can of tuna stacked in the cupboard and the vegetables you can mix up any way you like. For this wrap I added curry powder, chopped cilantro and olive oil to the tuna and then rolled it all up in a tortilla with lettuce, cucumber, tomatoes, onion and green peppers (everything sliced). And there you go! Way better than fried fast food, am I right? /// Com pressa e sem tempo para cozinhar? Isso não quer dizer que precisa comer besteira. Eu gosto de ter Rap10 ou pão sírio em casa para um snack rápido. Além disso sempre tem um lata de atum no armário e os legumes podem variar, dependendo do que tiver aí. Para esse wrap adicionei curry em pó, coentro picado e azeite de oliva ao atum e depois enrolei na tortilla com alface, pepino, tomate, cebola e pimentão verde (tudo em tiras). E pronto! Bem melhor do que salgadinhos fritos, não acham?
Next time I'll try making a yogurt sauce, I have a feeling that would taste amazing together. /// Na próxima vez vou tentar fazer um molho de iogurte, tenho a impressão que ia ficar o bicho.
Love for Food
2013-03-11