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Gazpacho with Shrimp Kabobs

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A great dish for hot summer days like we’ve been having is Gazpacho, a cold vegetable soup that has its origins in Spain. The ingredients are easy to come by and you can have it ready in 10min. 4 tomatoes (without the seeds) 2 small cucumbers (also without the seeds) 1/2 red pepper 1 cellery stick 1/4 onion 1 garlic clove A handful of parsley Throw everything into a blender, add a table spoon of good olive oil, a teaspoon of pepper and salt and blend until smooth. If you have the time, put the Gazpacho into the freezer, because its best served very cold. If you don’t, add a few ice cubes, but be careful so the soup doesn’t get watery. For the shrimp kabobs marinate the peeled shrimp in a mix of 2 minced garlic cloves, ground pepper, a tablespoon of olive oil and one of fresh lemon juice for 15min. The longer you let it sit, the stronger you will taste the garlic. Add salt only shortly before frying the shrimp kabobs for about 2 minutes each side (depending on the size of the shrimp). Serve everything in bowls as a main course or small glasses as appetizers. Voilá! /// Um prato ótimo para dias quentes de verão como tivemos esses dias é Gazpacho, uma sopa gelada de legumes que se come bastante na Espanha. Os ingredientes são fáceis de achar e o preparo leva 10min só. 4 tomates (sem as sementes) 2 pepinos pequenos (também sem as sementes) 1/2 pimentão vermelho 1 talo de salsão 1/4 cebola 1 dente de alho Uma mão de salsinha Junte tudo no liquidificador, acrescente uma colher de sopa de um bom azeite de oliva, uma colher de chá de pimenta preta e sal e bate até ficar cremoso. Se tiver tempo, coloque no congelador, pois Gazpacho fica melhor bem gelado. Se não tiver, bate novamente com alguns cubos de gelo, mas tome cuidado para não ficar aguado. Para os espetinhos de camarão deixa o camarão descascado com 2 dentes de alho picadinhos, pimenta preta, uma colher de sopa de azeite e uma de limão espremido marinando por 15min. Mais tempo que deixar, mais vai pegar o sabor do alho. Tempera com sal logo antes de fritar os espetinhos por uns 2min de cada lado, dependendo do tamanho do camarão. Sirva em tigelas como prato principal ou em copos como entrada. Voilá! DSC_7813DSC_7818 DSC_7820 DSC_7825 DSC_7830