Love for Food

Kebab Time

DSC_8355Living far away from Turkish treats like a good kebab, I try to ease the cravings by making my own different, but still tasty version of them. The one you see above is really easy and took no more than 20min. Cut beef into cubes or strips and fry with some onion and curry or salt and pepper in a pan. In the meantime slice tomatoes, cucumbers and parsley and mix with some salt in a bowl. Cut the lettuce into small strips and heat up the pita bread in the oven. Once the meat is medium rare, you can assemble all ingredients and start arranging your kebab. A yogurt sauce goes great with this one. /// Morando longe de delicias turquesas como um kebab, eu tento melhorar meus desejos fazendo minhas versões de certas comidas. Diferente, mais mesmo assim gostoso. O prato da foto acima é bem simples de fazer e não levou mais que 20min. Corte a carne em cubos ou tiras e frita com cebola, curry ou sal e pimenta numa frigideira. No meio tempo fatie tomates, pepinos e pique salsa, misture tudo com um pouco de sal numa tigela. Corte as alfaces em tiras menores e esquente o pão sírio no forno. Assim que a carne fique no ponto você pode juntar todos os ingredientes e começar a montar seu kebab. Um molho a base de yogurt combina super bem com esta delícia. DSC_8353550510_554887994524147_477265672_nDSC_8356Any question? Put them in the comments.
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